maanantai 23. maaliskuuta 2015

Mikä ero fiiliksessä

Edellisen viikon sunnuntaina tehtiin Soran kanssa lähinnä keppejä. Tehtiin vähän vaikeampaa keppikulmaa eikä meinannut onnistua millään. Jäi aika huono maku suuhun.



Eilen tehtiin taas välistävetoja. Viime kerrallahan ne ei onnistuneet ollenkaan ja lähinnä teki mieli lopettaa koko tyhmä laji. Eilen sitten vaihdettiin ohjaustyyliä. Tein välistävedot takaperin juosten ja koiran puoleisella kädellä heti alusta asti ohjaten. Soran linja parantui tosi paljon ja se tiesi koko ajan mihin oltiin menossa. Omassa liikkeessä oli vähän tekemistä, mutta ehkä takaperin juoksemistaidot paranee, kun harjoittelee. Periaattessahan jalkapalloilijalla pitäisi löytyä tällaisia taitoja, mutta katsotaan :D

Muuten rata oli oikein mentävä, mutta toisille välistävedoille tultaessa ei onnistunut. Nollaa ei siis koko radalta tehty, mutta pätkissä 1-10 ja 7-16 onnistui.

Keppejä tehtiin itsenäisesti ja vahvistelin Soralle ihan perus kepittelyä. Tuli tosi hyviä suorituksia, eikä jättänyt kertaakaan kesken kuten edellisissä treeneissä. Muutaman kerran peräkkäin Sora yritti tosissaan aloittaa kepit väärältä puolelta, mutta korjasi senkin.

Näistä treeneistä jäi kokonaisuudessaan oikein hyvä fiilis ja pienen pieni kisafiiliskin nousi päälle. Jos pääsiäiseksi katselisi kisoja. Keskiviikkona lähden kuitenkin ainakin viikoksi Kuusamoon issikoimaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti