tiistai 13. tammikuuta 2015

Valmis puomi ja ainakin hetkellinen tokoilu innostus


Kolmisen viikkoa tehtiin Soran kanssa hallilla pelkkää puomia, ensimmäiset kaksi viikkoa vähintään kaksi kertaa viikossa ja viime viikolla kerran. Viime sunnuntaina tehtiinkin sitten kokonainen puomi useamman kerran. Hyvä vauhti, hyvä pysähdys ja hyvä liikkeelle lähtö. Muita esteitä ei vielä lisätty, mutta aika täysillä Sorppa on koko ajan mennyt, joten luultavasti ei tule korkeamman vireen kanssa ongelmaa. Jeejee! Enää vahvistusta aalle ja sitten me ehkä kisataankin.

Tokon uudet säännöt ilmestyivät ennen joulua ja tänään tulivat liikkeiden suoritusohjeet. Tykkäsin ainakin alemmista luokista kovasti ja päätinkin, että Sorasta tulee elämänsä aikana vähintään TK2 Bumtsi Bum Winning Ways. Katsotaan kuinka kauan tämä innostus taas kestää, mutta tänään naksuttelin Soralle kapulaa. Vissiin toista tai kolmatta kertaa elämässään näki koko kapulan ja nyt se jo piti sitä hetken suussa. Myös seisomista ollaan treenattu viime aikoina.

Eilen syötin koirille iltaruuat temputtamalla niitä vierekkäin ja totesin, että mallioppiminen toimii. Nero osaa nousta makuulta istumaan toisin kuin Sora. Vastaavasti Sora osaa melkein nousta seisomaan toisin kuin Nero. Käskyttelin niitä vuorotellen ja hienosti Sora osasi nousta istumaan, vaikka niillä on siis istumiseen eri käskytkin. Ihan parasta :D Muutenkin osasivat hienosti erotella käskyjä, kun liitin nimen eteen. Loppuun jätin ne vielä istumaan paikalleen ja lähdin itse pesemään kädet ja superisti odottivat vapautusta.

Soran kanssa tekeminen on koko ajan paljon kivempaa. Nyt yritetään pyrkiä siihen, että varsinkin kaikki treenit on ihan superhauskoja, mutta myös arjesta tulee vielä kivempaa. Neron kanssa meinaa vähän palaa kiinni jos alkaa jotain treenata, koska se vaan sinkoilee joka paikkaan eikä osaa keskittyä, mutta pikku hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti